Bemærk: Prisen er pr. person ved 2 personer. Bestilling kun mulig ved min. 2 deltagere. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
4.675 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.
På denne tur vandrer du den sydligste strækning af Hærvejen i Danmark – fra Vojens til Padborg på grænsen til Tyskland. Turen gennem Sønderjylland byder på vandring i smuk natur med historien som kulisse. Du krydser bl.a. de gamle stenbroer Immervad-, Gejlå- og Povls Bro, hvis historie går tilbage til vikingetiden. Ved disse tidligere vadesteder har pilgrimme, studedrivere og handelsfolk gennem tusindvis af år kunne komme nogenlunde tørskoede videre på deres færd. Ruten fører også gennem skove, over enge og åbne marker. Gennem Haderslev Ådal, forbi Tørning Mølle og det historiske voldsted ved Tørning Banke.
Undervejs overnattes på kroer, hoteller og B&B, og din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så du kan nyde vandringerne. Turen slutter i Padborg. Se også vandreturen fra Jelling til Vojens.
Oplev naturen og de mange kulturperler langs den ældgamle Hærvejsrute i Sønderjylland.
Besøg Tørning Banke og Tørning Mølle – som i dag er museumsmølle.
Vandring igennem områder med mange oldtidsminder.
Kom vandrende over Hærvejens ældste og smukkeste stenbroer; Immervad Bro, Povls Bro og Gejlå Bro.
Nyd vandringen, mens din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted.
DAG 1: FRA VOJENS TIL VEDSTED
Turens første dag er en vandredag. Efter du har afleveret din bagage, er du klar til dagens vandring, der begynder nær Vojens Kirke. Du er hurtigt på grusveje, vandrer gennem skov og videre sydpå mod Haderslev Ådal. Du kommer igennem landsbyen Gammel Ladegård med de smukke, velholdte gårde. Længere fremme går ruten forbi Stevning Dam, Tørning Mølle og Tørning Banke med ruinerne af ‘Tørninghus’ – Sønderjyllands største borg. Stedet spillede i 1300-1400-tallet en central rolle i magtkampene mellem de holstenske grever og de danske konger. Tørning Mølle er en af Sønderjyllands største kulturseværdigheder. Brug lidt tid på at udforske området – kig f.eks. indenfor i møllen eller gå en tur op på Tørning Banke. Fra Tørning Mølle fortsætter Hærvejen sydpå gennem åbne marklandskaber mod den lille by Vedsted. Overnatning i Vedsted. Dagens vandring er ca. 14 km. (-/-/A)
DAG 2: FRA VEDSTED TIL RØDEKRO
I dag fortsætter du ad Hærvejen forbi Vedsted Badesø – et skønt rekreativt sted, hvor der på søens modsatte bred er et område med borde, bænke og toiletter – og en sø med vand så rent, at den er velegnet til badning. Herfra fortsætter du sydpå mod højmosen Abkær Mose – et område med imponerende oldtidsminder. Har du mod på en lille afstikker, kan du lægge vejen ud forbi “Vedsted Dysserne”, som er opført for omkring 5200 år siden (i bondestenalderen). Hvis du medbringer en lygte/mobiltelefon på dagens vandring, kan du kravle helt indenfor i gravkammerets mørke og få dig en helt speciel oplevelse. Ikke langt fra Vedsted Dysserne kommer du til det højtliggende plateau ved Pothøj. Her ligger bunkeranlægget “Sikringsstilling Nord”, som blev anlagt af tyskerne i 1916-1918, da Sønderjylland var på tyske hænder. Området er ganske spændende, så har du tiden, er det værd at opleve.
Ved Immervad krydser du Immervad Å over Immmervad Bro – Hærvejens ældste og nok bedst kendte bro. Broen er fra 1786 og bygget i sten, men med forbillede i tidligere broer, som var opført i træ. De over 4 meter lange “sten-planker” er hugget ud af én stor granitsten, som sidste istid førte til Fredhule ved Haderslev. Det siges, at halvdelen af stenen stadig ligger der. Fra Immervad Bro fortsætter du forbi Hærulfstenen – en runesten fra omkring år 900, som er med i utallige rejseberetninger fra Hærvejen – og bautastenen på bronzealderhøjen, Stagelhøj. Videre gennem Hovslund Stationsby mod Øster Løgum. Fra Øster Løgum går turen ad små lande- og grusveje til Rødekro. Overnatning i Rødekro. Dagens vandring er ca. 20 km. (M/-/A)
DAG 3: FRA RØDEKRO TIL KLIPLEV
Efter en god nats søvn fortsætter du ad Hærvejen gennem Rødekro by, forbi den smukke Rise Kirke og videre i retning af Hjordkær. Ved Hjordkær lå i svundne tider et kongeligt toldsted, hvor studedrivere blev opkrævet told. Ikke langt derfra ligger et ganske særligt gravanlæg, som er over 4000 år gammel. Øst for byen Bolderslev vandrer du lige forbi “Urnehoved Ting”, som var Sønderjyllands landsting frem til år 1523. I dag er stedet omdannet til en mindepark, som beretter om de historiske begivenheder i området. Fremme ved Bjerndrup Mølleå krydser du endnu en smuk gammel stenbro. Denne gang er det Povls Bro, en såkaldt ‘buebro’ fra 1844. Fra oldtiden og frem til 1600-tallet var her ingen bro, og de rejsende måtte dengang køre, vade eller ride gennem åen. En ikke ufarlig disciplin. Fra Povls Bro fortsætter du ad små landeveje mod Kliplev. Når du ankommer til Kliplev, hentes du, og køres til Padborg, hvor du overnatter. Dagens vandring er ca. 20 km. (M/-/A)
DAG 4: FRA KLIPLEV TIL PADBORG
Fra overnatningsstedet er der en transfer retur til Kliplev, hvor dagens vandring starter. Først ad græsstier og senere ad landeveje gennem det åbne landskab. Ruten drejer herefter sydover gennem Perbøl og over Nørrestrøm, og leder dig gennem et lille skovområde lige på kanten af Gejlå. I toppen af Bommerlund Plantage krydser du den sidste af Hærvejens markante, gamle broer – Gejlåbroen. Den første bro på dette sted er sandsynligvis opført i vikingetiden (750-1050), mens den bro, du krydser i dag, blev opført i 1818. Gejlåbro er en af Danmarks flotteste og mest romantiske stenbroer – de to granitstensbuer står stadig i perfekt harmoni med omgivelserne. Efter Gejlå fortsætter du gennem Bommerlund Plantage og ind mod Bov by. Du vandrer gennem Bov, forbi Bov Kirke og videre mod Padborg. Turen slutter i Padborg. Dagens vandring er ca. 16 km. Afhentning af bagage i Padborg og individuel hjemrejse. (M/-/-)
Evt. ekstra nat i Bov kan bestilles.
Dagsprogrammet er udarbejdet med udgangspunkt i de senest tilgængelige oplysninger. Der tages forbehold for ændringer. Koden ovenfor i parentes viser de måltider, som er inkluderet (Morgenmad/Frokost/Aftensmad), idet (-) betyder ikke-inkluderet.
OVERNATNING På turen vandrer du hver dag til et nyt overnatningssted. Du overnatter i dobbeltværelse på lokale hoteller, kroer og B&B. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg.
Overnatningsstederne varierer i standard. Nogle steder er værelset med eget bad og toilet, andre steder med delt bad og toilet. Fælles for alle overnatningssteder er det gode værtskab. Værterne vil gøre deres bedste for, at du får en god oplevelse.
FORPLEJNING Turen er inklusive halvpension. Frokost er for egen regning, og madpakke kan bestilles på overnatningsstedet (husk at give besked aftenen før).
Det fremgår af dagsprogrammet, hvilke hovedmåltider der er inkluderet, eller ikke er inkluderet i turens pris (Morgenmad/Frokost/Aftensmad).
VANDRINGERNE Dagsvandringerne er på mellem 14 og 20 km. I dag-til-dag-programmet er der angivet et antal kilometer pr. dag. Dette er en ca. angivelse, idet antallet af kilometer pr. dag afhænger af, hvilket overnatningssted der er reserveret til dig, og hvor tæt på/langt fra ruten det ligger.
Din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så du kun bærer en lille rygsæk med de ting, du skal bruge i dagens løb, såsom madpakke, regntøj, kamera mm.
REJSEN DERTIL Start: Turen starter i Vojens. Du skal selv sørge for at komme til turens startsted (med offentlig transport eller privat bil). Første dag er en ankomstdag (aftensmad er inkluderet på ankomstdagen). Vojens er en stationsby med togforbindelse til hele landet. Hvis du kommer i egen bil, kan du vælge at parkere den i Vojens (turens startsted) eller Padborg (turens slutsted). Se www.rejseplanen.dk.
Slut: Turen slutter i Padborg om eftermiddagen (efter ca. 16 km vandring). Der er tog til hele landet fra Padborg st. Se www.rejseplanen.dk.
HÆRVEJEN Hærvejen er navnet på den traditionsrige rute, som har fungeret som en slags hovedfærdselsåre gennem Jylland. Den forbandt Danmark med Tyskland og dermed med det øvrige Europa over land. I gamle dage var der flere forskellige vejspor i nord-sydgående retning som mødtes, når en større å skulle krydses, som f.eks. ved stenbroerne over Immervad Å, Gejlå og Bjerndrup Mølleå (her ligger den smukke, enbuede Povls Bro fra 1844).
Gennem tiden er strækningen blevet brugt til flere forskellige formål. Navnet Hærvej var frem til 1600-tallet en almindelig betegnelse for en stor hovedvej, som ikke behøvede at spille en særlig rolle i forhold til krigsførelse. Det var i langt højere grad pilgrimme, f.eks. fra Island og Norge, som benyttede sig af Hærvejen på deres vandring til hellige steder som Rom, Santiago de Compostela eller Jerusalem. Desuden drev handlende deres kvæg fra de jyske egne og ned til markeder i de europæiske storbyer. Derfor har vejen også haft flere forskellige navne: den hed blandt andet Oksevejen, Studevejen og Pilgrimsvejen.
Både mennesker og dyr havde på deres rejse brug for steder, hvor de kunne overnatte, og derfor lå der mange kroer og dyrefolde langs Hærvejen.
Det er svært at sige helt præcist, hvor gammel Hærvejen er. Den bliver nævnt i skriftlige kilder fra middelalderen, men dele af den kan være op mod 4000 år gammel.
Hærvejen følger stort set den jyske højderyg og denne placering skyldes indvirkningen, som istiden har haft på landskabet. Istiden skabte nemlig højderyggen, som udgør vandskellet mellem Østersøen og Kattegat. Vandskellet medfører, at der på denne strækning kun findes få vandløb og moser, som skal passeres. Det er altså her, man nemmest kommer tørskoet frem. Da Hærvejen følger vandskellet, passerer man også flere forskellige kilder (f.eks. Skjernåens og Gudenåens udspring), hvoraf nogle i middelalderen fungerede som valfartssteder for kristne pilgrimme. Ofte ligger de derfor tæt på Hærvejens kirker.
I dag fremstår Hærvejen som en mere end 500 km lang varieret vandre- og cykelrute gennem Jylland. Der er nu tale om ét spor, der går gennem de samme smukke jyske egne og mange af de samme byer som den historiske rute. Den fører fra Hirtshals eller Frederikshavn i nord via Viborg til den tyske grænse. Den byder på god skiltning, mange faciliteter og spændende seværdigheder. Som vandrer på Hærvejen passerer du blandt andet runesten og gravhøje fra vikingetiden, kirker, smukke kulturlandskaber og skove.
Hærvejen fungerer også som led i pilgrimsruten fra Trondheim i Norge til Santiago de Compostela i Spanien.
INKLUSIVE
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmad
Aftensmad alle dage (undtagen “dag 1”)
Kørsel af bagage (1 stk. maks. 15 kg)
Vandreprogram og rutebeskrivelser (adgang til Vagabond Tours’ app)
Mulighed for print-selv af rutebeskrivelse og indtegnede ruter
Vandrekort (sendes pr. post med GLS)
Vagttelefon
Gebyr til Rejsegarantifonden
EKSKLUSIVE
Transport fra bopæl til turens startsted og retur
Frokost/madpakke
Drikkevarer
Enkeltværelse, kr. 1150
Tillæg som solo-rejsende
Ekstra overnatning i Vojens inkl. halvpension (dobbeltværelse kr. 750 pr. person / enkeltværelse kr. 1100 pr. person)
Ekstra overnatning i Padborg inkl. morgenmad (dobbeltværelse kr. 575 pr. person / enkeltværelse kr. 925 pr. person)
Afbestillingsforsikring
Tidligere rejsende fortæller:
“Vi var meget tilfredse med vores lange vandretur som strakte sig ned langs Hærvejen og fortsatte på Gendarmstien. Tak for en god tur.”
U & S. S. Hansen, Hillerød
“Det har været en positiv oplevelse at prøve kræfter med at vandre. Turen har været godt planlagt og arrangeret.”
K. F. Gråsten
”Jeg synes, at I er gode til at arrangere disse ‘gå-selv-ture’. App’en fungerede mægtig godt. Tak for den.”
A. M. Mørcke
Vil du vide mere om denne tur?
Kontakt Trine, som er den der ved allermest om denne tur i Danmark.
Hærvejen, Vojens-Padborg
Hærvejen, Vojens-Padborg
DENNE TUR ER MED APP
Prisen er pr. person ved 2 personer. Bestilling kun mulig ved min. 2 deltagere. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
På denne tur vandrer du den sydligste strækning af Hærvejen i Danmark – fra Vojens til Padborg på grænsen til Tyskland. Turen gennem Sønderjylland byder på vandring i smuk natur med historien som kulisse. Du krydser bl.a. de gamle stenbroer Immervad-, Gejlå- og Povls Bro, hvis historie går tilbage til vikingetiden. Ved disse tidligere vadesteder har pilgrimme, studedrivere og handelsfolk gennem tusindvis af år kunne komme nogenlunde tørskoede videre på deres færd. Ruten fører også gennem skove, over enge og åbne marker. Gennem Haderslev Ådal, forbi Tørning Mølle og det historiske voldsted ved Tørning Banke.
Undervejs overnattes på kroer, hoteller og B&B, og din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så du kan nyde vandringerne. Turen slutter i Padborg.
Se også vandreturen fra Jelling til Vojens.
Turens første dag er en vandredag. Efter du har afleveret din bagage, er du klar til dagens vandring, der begynder nær Vojens Kirke. Du er hurtigt på grusveje, vandrer gennem skov og videre sydpå mod Haderslev Ådal. Du kommer igennem landsbyen Gammel Ladegård med de smukke, velholdte gårde. Længere fremme går ruten forbi Stevning Dam, Tørning Mølle og Tørning Banke med ruinerne af ‘Tørninghus’ – Sønderjyllands største borg. Stedet spillede i 1300-1400-tallet en central rolle i magtkampene mellem de holstenske grever og de danske konger. Tørning Mølle er en af Sønderjyllands største kulturseværdigheder. Brug lidt tid på at udforske området – kig f.eks. indenfor i møllen eller gå en tur op på Tørning Banke. Fra Tørning Mølle fortsætter Hærvejen sydpå gennem åbne marklandskaber mod den lille by Vedsted. Overnatning i Vedsted. Dagens vandring er ca. 14 km. (-/-/A)
I dag fortsætter du ad Hærvejen forbi Vedsted Badesø – et skønt rekreativt sted, hvor der på søens modsatte bred er et område med borde, bænke og toiletter – og en sø med vand så rent, at den er velegnet til badning. Herfra fortsætter du sydpå mod højmosen Abkær Mose – et område med imponerende oldtidsminder. Har du mod på en lille afstikker, kan du lægge vejen ud forbi “Vedsted Dysserne”, som er opført for omkring 5200 år siden (i bondestenalderen). Hvis du medbringer en lygte/mobiltelefon på dagens vandring, kan du kravle helt indenfor i gravkammerets mørke og få dig en helt speciel oplevelse. Ikke langt fra Vedsted Dysserne kommer du til det højtliggende plateau ved Pothøj. Her ligger bunkeranlægget “Sikringsstilling Nord”, som blev anlagt af tyskerne i 1916-1918, da Sønderjylland var på tyske hænder. Området er ganske spændende, så har du tiden, er det værd at opleve.
Ved Immervad krydser du Immervad Å over Immmervad Bro – Hærvejens ældste og nok bedst kendte bro. Broen er fra 1786 og bygget i sten, men med forbillede i tidligere broer, som var opført i træ. De over 4 meter lange “sten-planker” er hugget ud af én stor granitsten, som sidste istid førte til Fredhule ved Haderslev. Det siges, at halvdelen af stenen stadig ligger der. Fra Immervad Bro fortsætter du forbi Hærulfstenen – en runesten fra omkring år 900, som er med i utallige rejseberetninger fra Hærvejen – og bautastenen på bronzealderhøjen, Stagelhøj. Videre gennem Hovslund Stationsby mod Øster Løgum. Fra Øster Løgum går turen ad små lande- og grusveje til Rødekro. Overnatning i Rødekro. Dagens vandring er ca. 20 km. (M/-/A)
Efter en god nats søvn fortsætter du ad Hærvejen gennem Rødekro by, forbi den smukke Rise Kirke og videre i retning af Hjordkær. Ved Hjordkær lå i svundne tider et kongeligt toldsted, hvor studedrivere blev opkrævet told. Ikke langt derfra ligger et ganske særligt gravanlæg, som er over 4000 år gammel. Øst for byen Bolderslev vandrer du lige forbi “Urnehoved Ting”, som var Sønderjyllands landsting frem til år 1523. I dag er stedet omdannet til en mindepark, som beretter om de historiske begivenheder i området. Fremme ved Bjerndrup Mølleå krydser du endnu en smuk gammel stenbro. Denne gang er det Povls Bro, en såkaldt ‘buebro’ fra 1844. Fra oldtiden og frem til 1600-tallet var her ingen bro, og de rejsende måtte dengang køre, vade eller ride gennem åen. En ikke ufarlig disciplin. Fra Povls Bro fortsætter du ad små landeveje mod Kliplev. Når du ankommer til Kliplev, hentes du, og køres til Padborg, hvor du overnatter. Dagens vandring er ca. 20 km. (M/-/A)
Fra overnatningsstedet er der en transfer retur til Kliplev, hvor dagens vandring starter. Først ad græsstier og senere ad landeveje gennem det åbne landskab. Ruten drejer herefter sydover gennem Perbøl og over Nørrestrøm, og leder dig gennem et lille skovområde lige på kanten af Gejlå. I toppen af Bommerlund Plantage krydser du den sidste af Hærvejens markante, gamle broer – Gejlåbroen. Den første bro på dette sted er sandsynligvis opført i vikingetiden (750-1050), mens den bro, du krydser i dag, blev opført i 1818. Gejlåbro er en af Danmarks flotteste og mest romantiske stenbroer – de to granitstensbuer står stadig i perfekt harmoni med omgivelserne. Efter Gejlå fortsætter du gennem Bommerlund Plantage og ind mod Bov by. Du vandrer gennem Bov, forbi Bov Kirke og videre mod Padborg. Turen slutter i Padborg. Dagens vandring er ca. 16 km. Afhentning af bagage i Padborg og individuel hjemrejse. (M/-/-)
Evt. ekstra nat i Bov kan bestilles.
Dagsprogrammet er udarbejdet med udgangspunkt i de senest tilgængelige oplysninger. Der tages forbehold for ændringer. Koden ovenfor i parentes viser de måltider, som er inkluderet (Morgenmad/Frokost/Aftensmad), idet (-) betyder ikke-inkluderet.
OVERNATNING
På turen vandrer du hver dag til et nyt overnatningssted. Du overnatter i dobbeltværelse på lokale hoteller, kroer og B&B. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg.
Overnatningsstederne varierer i standard. Nogle steder er værelset med eget bad og toilet, andre steder med delt bad og toilet. Fælles for alle overnatningssteder er det gode værtskab. Værterne vil gøre deres bedste for, at du får en god oplevelse.
FORPLEJNING
Turen er inklusive halvpension. Frokost er for egen regning, og madpakke kan bestilles på overnatningsstedet (husk at give besked aftenen før).
Det fremgår af dagsprogrammet, hvilke hovedmåltider der er inkluderet, eller ikke er inkluderet i turens pris (Morgenmad/Frokost/Aftensmad).
VANDRINGERNE
Dagsvandringerne er på mellem 14 og 20 km. I dag-til-dag-programmet er der angivet et antal kilometer pr. dag. Dette er en ca. angivelse, idet antallet af kilometer pr. dag afhænger af, hvilket overnatningssted der er reserveret til dig, og hvor tæt på/langt fra ruten det ligger.
Din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så du kun bærer en lille rygsæk med de ting, du skal bruge i dagens løb, såsom madpakke, regntøj, kamera mm.
REJSEN DERTIL
Start: Turen starter i Vojens. Du skal selv sørge for at komme til turens startsted (med offentlig transport eller privat bil). Første dag er en ankomstdag (aftensmad er inkluderet på ankomstdagen). Vojens er en stationsby med togforbindelse til hele landet. Hvis du kommer i egen bil, kan du vælge at parkere den i Vojens (turens startsted) eller Padborg (turens slutsted). Se www.rejseplanen.dk.
Slut: Turen slutter i Padborg om eftermiddagen (efter ca. 16 km vandring). Der er tog til hele landet fra Padborg st. Se www.rejseplanen.dk.
HÆRVEJEN
Hærvejen er navnet på den traditionsrige rute, som har fungeret som en slags hovedfærdselsåre gennem Jylland. Den forbandt Danmark med Tyskland og dermed med det øvrige Europa over land. I gamle dage var der flere forskellige vejspor i nord-sydgående retning som mødtes, når en større å skulle krydses, som f.eks. ved stenbroerne over Immervad Å, Gejlå og Bjerndrup Mølleå (her ligger den smukke, enbuede Povls Bro fra 1844).
Gennem tiden er strækningen blevet brugt til flere forskellige formål. Navnet Hærvej var frem til 1600-tallet en almindelig betegnelse for en stor hovedvej, som ikke behøvede at spille en særlig rolle i forhold til krigsførelse. Det var i langt højere grad pilgrimme, f.eks. fra Island og Norge, som benyttede sig af Hærvejen på deres vandring til hellige steder som Rom, Santiago de Compostela eller Jerusalem. Desuden drev handlende deres kvæg fra de jyske egne og ned til markeder i de europæiske storbyer. Derfor har vejen også haft flere forskellige navne: den hed blandt andet Oksevejen, Studevejen og Pilgrimsvejen.
Både mennesker og dyr havde på deres rejse brug for steder, hvor de kunne overnatte, og derfor lå der mange kroer og dyrefolde langs Hærvejen.
Det er svært at sige helt præcist, hvor gammel Hærvejen er. Den bliver nævnt i skriftlige kilder fra middelalderen, men dele af den kan være op mod 4000 år gammel.
Hærvejen følger stort set den jyske højderyg og denne placering skyldes indvirkningen, som istiden har haft på landskabet. Istiden skabte nemlig højderyggen, som udgør vandskellet mellem Østersøen og Kattegat. Vandskellet medfører, at der på denne strækning kun findes få vandløb og moser, som skal passeres. Det er altså her, man nemmest kommer tørskoet frem. Da Hærvejen følger vandskellet, passerer man også flere forskellige kilder (f.eks. Skjernåens og Gudenåens udspring), hvoraf nogle i middelalderen fungerede som valfartssteder for kristne pilgrimme. Ofte ligger de derfor tæt på Hærvejens kirker.
I dag fremstår Hærvejen som en mere end 500 km lang varieret vandre- og cykelrute gennem Jylland. Der er nu tale om ét spor, der går gennem de samme smukke jyske egne og mange af de samme byer som den historiske rute. Den fører fra Hirtshals eller Frederikshavn i nord via Viborg til den tyske grænse. Den byder på god skiltning, mange faciliteter og spændende seværdigheder. Som vandrer på Hærvejen passerer du blandt andet runesten og gravhøje fra vikingetiden, kirker, smukke kulturlandskaber og skove.
Hærvejen fungerer også som led i pilgrimsruten fra Trondheim i Norge til Santiago de Compostela i Spanien.
INKLUSIVE
EKSKLUSIVE
Tidligere rejsende fortæller:
“Vi var meget tilfredse med vores lange vandretur som strakte sig ned langs Hærvejen og fortsatte på Gendarmstien. Tak for en god tur.”
U & S. S. Hansen, Hillerød
“Det har været en positiv oplevelse at prøve kræfter med at vandre. Turen har været godt planlagt og arrangeret.”
K. F. Gråsten
”Jeg synes, at I er gode til at arrangere disse ‘gå-selv-ture’. App’en fungerede mægtig godt. Tak for den.”
A. M. Mørcke
Vil du vide mere om denne tur?
Kontakt Trine, som er den der ved allermest om denne tur i Danmark.
Lignende ture
DanmarkHærvejen, Viborg-Bølling Sø
individual 4 dage
DanmarkHÆRVEJEN (1B): FRA BLOKHUS TIL LØGSTØR
individual 5 dage
DanmarkHÆRVEJEN (1A): FRA HIRTSHALS TIL BLOKHUS
individual 4 dage