Caminoen - let vandring og meditation

Oplev Caminoen på denne tur, der kombinationerer vandring og meditation. Find ind til din egen indre ro og balance og oplev en naturlig afstresning, når vi begiver os ud på en vandretur, hvor vi oplever det smukke landlige Galicien med små landsbyer, historiske monumenter og eukalyptus-skov. Vi vandrer fra den lille charmerende by Melide til imponerende Santiago de Compostela. Hver dag har vi god tid til at nå frem til vores næste overnatningssted, så vi undervejs kan stoppe op, mærke omgivelserne, lydene, duftene, når vandringen kombineres med meditation, mindfulness og afspændingsøvelser i naturen. Undervejs overnatter vi i værelser på charmerende og hyggelige hoteller og i Santiago bor vi i et stemningsfuldt moderniseret kloster, der indbyder til ro, men med en central beliggenhed i Santiagos gamle bydel.

 • Oplev den legendariske Camino, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.
 • Nyd stilheden og stemningen når vi går gennem det landlige Galicien, hvor du passerer frugtbare dale, vinmarker og frugtlunde.
 • Lette vandreture, hvor vi i gennemsnit vandrer 11,4 km pr. dag over 5 vandredage.
 • To daglige meditationsseancer på vores hotel og afspændingsøvelser i naturen i kombination med vores daglige vandringer.
 • Ankom vandrende til Santiago de Compostela og oplev messen i den imponerende katedral.
 • Udforsk Santiago og oplev byens stemningsfulde pladser og velforsynede markeder.
 • Dagstur til Finisterre, "Verdens ende" og den alleryderste klippe på den dramatiske Atlanterhavskyst.

Dag 1: Ankomst til Melide

Vi ankommer med fly til lufthavnen i Santiago. Vi bliver hentet i lufthavnen og kørt til den lille charmerende by Melide, hvor vi indkvarteres på vores hotel for to nætter. (-/-/-)

Koden ovenfor i parentes viser de måltider, som er inkluderet (Morgenmad/Frokost/Aftensmad), idet (-) betyder ikke-inkluderet.

OVERNATNING
På denne tur overnatter vi i dobbeltværelser på mindre hoteller med eget toilet og bad. Sengene er redt op til dig, og der er håndklæder alle steder. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg.

Vi overnatter ikke på luksus-hoteller, men vi har fundet hoteller som er charmerende og stemningsfulde med rene og pæne værelser. De fleste hoteller har egen restaurant og tilbyder forskellige faciliteter. Nogle steder er der tilhørende have, terasse med borde og stole, balkon, fælles opholdsrum (tv-stue), internet og telefon.

FORPLEJNING
Turen er inkl. morgenmad. Frokost kan flere steder bestilles aftenen før i hotellernes restaurant (er ikke inkluderet og betales på stedet). På flere etaper kan man købe forfriskninger i små lokale butikker. Man kan også købe en let frokost på en af de små lokale restauranter i landsbyerne på ruten. Aftensmad kan nydes i hotellernes restaurant eller det er muligt at finde en restaurant ude i byen. Det fremgår af dagsprogrammet, hvilke hovedmåltider er inkluderet eller ikke inkluderet i turens pris (Morgenmad/Frokost/Aftensmad).

INTRODUKTION TIL MEDITATION v. Peter Lykkehus
Hver dag (med undtagelse af ud-og hjemrejse dagene) forestår meditationsunderviseren to daglige meditationsseancer. Meditationerne finder sted umiddelbart før morgen- og aftensmad og har en varighed af 30-45 minutter. Aften-meditationen er ofte af lidt længere varighed end morgen-meditationen. Meditationsseancer forestås af en certificeret meditationsunderviser.

Du vil blive bevidst om de tanker, der hindrer din indre fred og ro og meditationen vil hjælpe dig til at udvikle evnen til at være til stede i nuet. Under meditationerne vil du opleve en naturlig afstresning og finde ind til din egen indre ro og balance. Meditationerne fokuserer på åndedræt, afspænding og visualisering.

Turen henvender sig til alle med interesse for meditation - nybegyndere såvel som øvede. Turen forudsætter ikke erfaring med meditation, men lyst, nysgerrighed og åbenhed over for den meditative verden er et krav. Du vil blive introduceret til grundbegreber og redskaber indenfor meditation og meditationsunderviseren vil forklare og vejlede dig til at få bedst udbytte af dit udgangspunkt for at meditere. Når vi mediterer to gange dagligt, får du en god fornemmelse af hvor meget meditation kan hjælpe og aflaste tankerne i hverdagen, og du vil blive inspireret til hvordan du efter endt rejse, kan fortsætte meditation på egen hånd.

Vores to daglige meditationer vil være i forskellige omgivelser. På nogle hoteller vil vi have vores eget private rum eller et privat sted uden for hotellet (udendørs). Andre steder vil meditationerne blive forestået i omgivelser, som ikke er private for vores gruppe. Det kan f.eks. være i morgenmads-salen, i tv-stuen eller lign. Dette giver os mulighed for at afsøge forskellige niveauer af fordybelse, da vi nogle steder vil befinde os i stilhed og andre steder skal blive i stand til at afvige fra lydene omkring os.

VANDRINGER v. Kirsten Brandt
Ruten er i alt 57 km (derudover en kort vandring i Finisterre). Vi vandrer 5 dage, dvs. vi i gennemsnit vandrer 11,4 km pr. dag. Højdeforskellen på de enkelte dagsvandringer er fra 50 til 160 meter. Turen er baseret på lette vandreture der kombineres med meditation og mindfulness i naturen, hvis muligheden opstår undervejs på vores vandringer. Vi har hele dagen til at vandre de angive distancer, som fordeler sig med 8, 10, 18, 11 og 10 km.

Bagagen bliver kørt frem til næste overnatningssted, så du bærer kun en lille rygsæk med de ting, du skal bruge i dagens løb, såsom madpakke, regntøj, kamera mm. Du bedes bemærke, at kørsel af bagage kun gælder på selve vandreruten, dvs. fra det ene overnatningssted til det andet. Du må derfor selv transportere din bagage over kortere strækninger, såsom til og fra lufthavnen, bus- eller togstation. Du kan med fordel pakke din bagage, så den nemmere kan bæres eller rulles (rygsæk, taske med bærerem, kuffert m. hjul, trolley).

De kilometer-angivelser, som er angivet under dag-til-dag beskrivelsen er de officielle angivelser for Caminoen (fra by til by). Da man på denne tur vandrer fra overnatningssted til overnatningssted, kan der være etaper, hvor man vandrer lidt mindre eller lidt mere end der er opgivet, hvis f.eks. et overnatningssted er beliggende i den ene eller anden ende af en by.

Kirsten Brandt er turleder under vandreturene. Kirsten har igennem mange år været turleder på vandreferier både i Danmark og i udlandet. Kirsten er en passioneret vandrer og har lang erfaring som vandrer fra vandrestier rundt om i verden. Foruden hendes indgående erfaring som turleder på vandreture, vil Kirsten kunne videregive praktiske råd om vandring, udstyr og meget mere.

INKLUSIVE

 • Fly København-Santiago t/r
 • Tranfer til og fra lufthavnen
 • Overnatning på hoteller i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • Kørsel af bagage
 • Dagstur til Finisterre i privat bus
 • Afskedsmiddag i Santiago (dag 7)
 • Undervisning i meditation og daglige fælles meditationer
 • Dansk turleder (certificeret meditationsunderviser)
 • Dansk turleder (vandreleder)
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til rejsegarantifonden

EKSKLUSIVE

 • Frokost alle dage
 • Aftensmad alle dage (undtaget dag 7)
 • Evt. tillæg for enkeltværelse (kan bestilles, kr. 1300)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Bookinggebyr kr. 145