Turledere

Under opdatering...

Betty - Kopi.jpg

Betty er uddannet historiker, men har professionelt primært beskæftiget sig med ledelse og forretningsudvikling og har vandret det meste af sit voksne liv. For hende er en god vandreoplevelse nye møder. Hun holder af at gå mod strømmen og af skæve vinkler, væk fra gængse turiststrømme og tæt på den lokale befolkning. Betty siger selv, at hun motiveres af at forstå livsbetingelser og føler sig godt tilpas overalt. Hun er til ro og dybde i oplevelsen - ikke ekstremer. Betty er turleder i Italien.

David.JPG

David er tekstforfatter, produktudvikler og foredragsholder. Han udvikler nye ture og kvalitetssikrer eksisterende ture - et arbejde som både foregår ved skrivebordet, men som også bringer ham rundt om på kendte og mindre kendte vandrestier i Europa. David er specialist i pilgrimsruter i Spanien (caminoen), Italien (Via Francigena) og Israel og deler ud af sin viden, når han holder foredrag. Han er også forfatter på publikationer om pilgrimsruters kultur og historie.

Joakim.jpg

Joakim er turleder i Italien og Spanien, hvor han taler sprogene flydende og har indgående kendskab til kultur og samfundsforhold. Joakim nyder at rejse, tager helst på aktive ferier og gerne med sine børn som rejsefæller. Turene går ofte til landlige og uberørte steder, som f.eks. afsides bjergegne i Italien. Et af de steder, han er særlig fascineret af (og hvor han også er turleder), er Cinque Terre i Italien. I fritiden holder han af at løbe og deltager jævnligt i halv-maratonløb.

Johanne.JPG

Johanne er turleder på vandreture i Danmark, bl.a. Gendarmstien, som hun har indgående kendskab til. Som turleder gør hun brug af sin faglige baggrund som skov- og landskabsingeniør. Hun er fascineret af natur- og kulturlandskaber og holder af at formidle dette til andre. Johanne har en stor passion for vandring og holder af, at vandre i Europa. Senest har hun vandret i Toscana (Apuanske Alper), Pyrenæerne, Madeira, Irland (Wicklow Way) og Caminoen i Nordspanien.

Kirsten.jpg

Kirsten har specialiseret sig i bus- og vandreture på Caminoen i det nordlige Spanien. Desuden samarbejder hun med John R. (se denne) om vandreture på Englands sydvestkyst. Endelig arbejder hun og meditationsunderviser Peter Lykkehus sammen om meditation og vandring på Madeira og på Caminoen. Hun har sin vandreerfaring fra Dansk Vandrelaug.

Lene

Lene er uddannet indretningsarkitekt, og hun har rejst meget i sit liv, særligt i Syd-  og Mellemamerika. Hun har boet i New Zealand, Tanzania og Chile. Om vinteren er Lene skilærer for børn i Skandinavien og Alperne, og om sommeren er hun rejseguide, de seneste otte år for Vagabond Tours. Lene holder især af at møde lokalbefolkningen, hun elsker at være på farten, både alene og i selskab med andre. Rejser til de smukke lande, Marokko og Nepal med Himalayas venlige befolkning, får dagligdagens problemer i Danmark til at virke meget små. Lene er turleder på rejserne til Santiago de Compostela i Spanien og Cinque Terre i Italien

Pia H. web..jpg

Pia H. er delvist bosat i Italien, i landsbyen Cottanello i Sabinerbjergene. Hun vandrer primært med grupper, der vandrer fra Lucca til Rom. Desuden leder hun grupper på vandreruten fra Montefiascone til Rom. Endelig tager Pia H. imod individuelle rejsende til færdigpakkede vandreuger i Cottanello i de italienske Sabinerbjergene. I fritiden arbejder hun med keramik.